Program do zarzadzania magazynem i sprzedaza

System POS to układ gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe również tym odpowiednie.

Dla przeciętnych a ważniejszych lokali POS bardzo doskonale konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak i trudnych sieci gastronomicznych. To główne narzędzie, dobrane do lektury na dodatkowej liczbie stanowisk POS. Projekt w dobry sposób usprawni wydawanie na jednych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą opiekę nad każdym elementem działalności w pokoju. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni a na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgoda z nowymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami oraz układami, które usprawnią życie każdego domu. Działanie na specjalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Spokojny i przejrzysty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Catch Me, Patch Me! Catch Me, Patch Me! . Det mest effektive middel til at tabe sig

Korzystanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w tle przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.